Mail Gönderimi

Posted by admin  |  at  09:55 No comments

TOPLU MAİL REKLAMCILIĞI
Mail reklamcılığı, diğer reklam araçları ile karşılaştırıldığında, en etkili ve en az masraflı reklam araçlarından birisidir. İnternet reklamcılığının benzeri görülmemiş bir hızla ilerlediği günümüzde toplu mail gönderme ile reklam, internet reklamcılığının en önemli yöntemlerinden birisi konumundadır.
Günümüzde dünyanın herhangi bir yerinde olan bir kişinin kendisinden farklı bir konumda olan diğer kişiye “anında” ileti ulaştırabildiği tek aracın “internet” olduğunu düşünürsek. E-mail Reklamcılığı ile ulaşabilme imkanınızın olmadığı hedef kitlelerinize, farklı müşteri gruplarına ve kişilere mesajlarınızı iletebilir, onlara ulaşabilirsiniz.
TOPLU MAİL HİZMETİMİZ: 1998 yılından beri faaliyet göstermekte olan firmamız, yılların verdiği tecrübe ile sizlere en etkili mailing reklam kampanyanızı oluşturmanız yönünde hizmet sunmaktadır. Yurt içinde ve yurt dışında bulunan, sadece toplu mail gönderimi için dizayn edilmiş çok özel serverlarımızdan mail gönderimi yapmaktayız. Mail gönderim hizmetimiz sayesinde, elinizde bulunan müşteri emaillerine, kampanyalarınızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi en hızlı ve etkili bir şekilde duyurabilirsiniz. Eğer elinizde e-mail adres listeniz yok ise, firmamız kategorilere göre düzenlediği milyonlarca mail adresinden oluşan veri tabanını hizmetinize sunmaktadır.
Ayrıca firmamız, farklı kategorilerde Toplu Mail paketleri sunmaktadır.Elden ele gezen milyonlarca email paketlerinin tam tersine gerçek karşılığı olan kullanıcılar hedeflenmiş ve sağlıklı mail adresleri oluşturulmuştur.Mailler oluşturulurken şunlara önemle dikkat ediyoruz;
  • Dataların güncellik yapısı ( yeni kullanıcıların emailleri ) eklenmesi,
  • Geçersiz hale gelmiş adreslerin silinmesi,
  • Yüzbinlece mail adresi itinayla kategorilere ayrıştırma,
  • Yılların verdiği mailing tecrübemiz sürecinde " reklam mail " lerinden duyuru almak istemeyen kişilerin maillerinin ayıklanması ve bu maillerin karantinaya alınarak o kişilere rahatsızlık vermemek için yeni eklenen maillerden süzülerek silinmesi , mailing çalışmasında tecrübe ettiğimiz bazı ISP lerden gelebilecek şikayetleri minimuma indirmek için ISP maillerinin datalarımızdan çıkartılması gibi birçok önlem profesyonel çalışanlarımız ve yazılımlarımız tarafından takip edilmektedir.Ürün sitesine gitmek için tıkla

About the Author

Write admin description here..

Get Updates

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

Share This Post

Related posts

0 yorum:


Sitemap

siteni ekle kameralı sohbet
back to top