Seo Efendisiyle Başarıya Ulaşın

Posted by admin  |  at  12:39 No comments

                   Seo Efendisiyle Başarıya Ulaşın SEO Efendisi Sürekli Güncellenen Yapısı ile 2011'de Daha Hızlı, Daha Etkili, Daha Güçlü.

Kamuoyuna Duyuru: Son günlerde, hotfile gibi dosya indirme sitelerinde bir takım kişiler tarafından seo efendisi indir, bedava indir gibi linkler paylaşılmaktadır. Bu linklerde indirilen dökümanlar ile bizim ürünümüzün uzaktan yakından hiç bir alakası yoktur. Bu sahtekar kişiler, paylaştıkları dosyalar indirildikçe ilgili siteden ödeme almaktadırlar. Bu maksatla, ürünümüz ile alakası olmayan çok büyük boyutlarda video ve müzik kliplerini veya virüs programlarını seo efendisi adı altında paylaşmaktadırlar. Kendi güvenliğiniz açısından bu tür kişilere itibar etmemeniz önemle duyurulur.

Seo Efendisi, internet üzerinde Search Engine Optimization yani Arama Motoru Optimizasyonu hakkında bulabileceğiniz en derli toplu kaynaklardan birisidir.

Siz de bugün arama motoru sorgulamalarında üst sıralarda yer alarak sitenize trafik çekebilir ve rakiplerinizi geride bırakarak satışlarınız arttırabilirsiniz.

Seo Efendisi Kitabının İçeriği

checkmarkArama Motoru Optimizasyonu Başlangıç Rehberi.

checkmarkSeo hakkında temel bilgiler.

checkmarkSeo ile başarı nasıl yakalanır?

checkmarkSeo terimleri ve açıklamaları.

checkmarkHedef anahtar kelime seçimi nasıl yapılır.

checkmarkAlan Adı alınırken nelere dikkat etmek lazım.

checkmarkA’dan Z’ye can alıcı seo teknikleri ve açıklamaları.

checkmarkUzak durulması gereken uygulamalar.

checkmarkEn faydalı dizinler.

checkmarkSeo Yazılımları ve Programları.

checkmarkSeo ile rakiplerinizi nasıl geride bırakabilirsiniz?

checkmarkSite içi Seo uygulamaları.

checkmarkSite dışı Seo uygulamaları.

checkmarkNitelikli backlink inşası.

checkmarkPagerank elde etme teknikleri.

checkmarkPagerank değeri yüksek sitelere link ekleme teknikleri.

checkmarkYeni Google Algoritması ve Trustrank.

checkmarkSeo danışmanına para vermeden kendi seo uygulamalarınızı kendiniz yapın.

checkmarkİnternetin en kapsamlı seo analizini kendiniz yapın.

checkmarkFull Seo Analizi nasıl yapılır?

checkmarkWordpress seo eklenti optimizasyonları.

checkmarkSitenizin Google ve Yahoo gibi arama motorlarında 1. sırada çıkması için yapılması gerekenler.

checkmarkAdsense ile ayda 5000 dolar nasıl kazanılır?

checkmarkVe buraya yazmadığımız daha pek çok konuyu kitabımızda bulabileceksiniz.



Adwords Kampanyalarına her ay Binlerce Dolar vermekten Bıkmadınız mı?

Ürünlerinizi veya servislerinizi satabilmek için adwords’e mahkum değilsiniz. Kitabımızda ki bilgiler ile tıklama başına para ödemek yerine google’da organik sonuçlarda sitenizi en üst sıralarda çıkarabilirsiniz.

Tıklama başına para vermek yok
Anahtar kelimenizde sizden yüksek ödeme yapan adwords reklam verenleri ile yarışmak yok
Adwords reklamı vermek isteseniz dahi site içi seo teknikleri sayesinde tıklama başına minimum düzeyde ödeme yapabilirsiniz.

Kazanmanızı İstiyoruz. Web siteniz ile zirveye çıkabilmek hayal değil.

Bugün sizde Seo Efendisi kitabını satın alıp en etkili seo tekniklerini ve seo araçlarını kullanarak sitenizi google’da ve diğer arama motorlarında bir numaraya taşıyabilirsiniz.

Hem de hiçbir Seo Danışmanına ihtiyaç duymadan.

Seo Danışmanlarının bilmenizi asla istemediği şeyleri keşfedin!

12 yıllık bir araştırma, geliştirme, uygulama ve tecrübe sürecinin ürünü olan kitabımız sayesinde seo optimizasyonu için seo’culara paranızı vermek zorunda kalmayacaksınız.
Kendi analizinizi kendiniz kolayca yapabileceksiniz. Hatta siz de seo uzmanları arasına katılıp kendinize yeni bir kazanç kapısı yaratabileceksiniz. Bugün seo firmaları sadece tek bir müşterilerinden ayda 250 TL ile 5000 TL arasında gelir elde edebilmektedirler. Küçük bir seo analiz raporunu dahi 250 TL’den başlan fiyatlar ile hazırlamaktadırlar. Siz de seo sektörüne girip müşterilerinize kitabımızda sunduğumuz benzersiz teknikler ile hizmet verebilir ve bu işten iyi bir gelir elde edebilirsiniz. Seo firmalarının sır gibi sakladığı seo tekniklerine kitabımız ile kolayca sahip olabilirsiniz.

Arama Motoru Yarışında Geride mi Kaldınız?

Hiç sorun değil, Seo Efendisi sayesinde rakiplerinizi birer birer geçip zirveye ipotek koyabilirisiniz. Google botları sitenizde cirit atacak, sitenize gelen trafik inanılmaz şekilde artacak ve reklam giderleriniz de ters orantılı olarak azalacak. Ziyaretçi sayınız arttıkça satışlarınız ve reklam gelirleriniz de katlanarak artacak.

İşte Dünyanın En Popüler Seo Otoritelerinin Seo Efendisi Hakkındaki Görüşleri

When i get the english translation of Seo Efendisi from my dear friend Ali, i was so excited. I realized that i was so right to be excited when i have finished to read. Seo Efendisi will make the people in seo business so angry. Because you can find all the technics that they use in this book. I definitely recommend the book to whom want to get traffic from search engines.

Değerli dostum Ali bana seo efendisi’nin İngilizce tercümesini yolladığında gerçekten çok heyecanlanmıştım. Seo Efendisi’ni okumayı bitirdiğimde heyecanlanmakta ne kadar haklı olduğumu fark ettim. Seo Efendisi seo işi yapanları epey kızdıracağa benziyor. Çünkü kullandıkları bütün teknikler bu kitapta toplanmış. Arama motorlarında hit almak isteyen herkese şiddetle tavsiye ediyorum.

Andre Woget
Executive Director of Axandra.com (Axandra Yöneticisi)



This ebook rocks. Even i was shocked when i saw the comprehensiveness of the seo analyse tools. Also i love the method of earning 5000 dolars from adsense. You could be sure that the first one who apply this method will be me.

Bu kitap şahane. İçindeki seo analiz aletlerinin kapsamlılığını gördüğümde ben dahi şaşırdım. Bununla birlikte adsense’den ayda 5000 dolar kazanma yöntemine bayıldım. Bu yöntemi ilk uygulayacak kişinin ben olacağımdan emin olabilirsin.

Aaron Wall
Writer of SeoBook.com (SeoBook kitabının yazarı)

Kendi Seo Analizinizi Kendiniz Yapın

Her geçen gün yüz milyonlarca insan arama motorlarında, ürünleri, hizmetleri ve bilgiyi arıyor ve seo danışmanlığı endüstrisi giderek büyük bir iş alanı haline geliyor. Bu sır gibi saklanan seo tekniklerini sizlere sunduğumuzdan dolayı bazı seo profesyönelleri bize oldukça kızgın durumdalar. İşte seocuların bilmenizi istemediği birkaç nokta:

Seo zor değildir. Doğru bilgiler ile herkes basitçe yapabilir.
Üst sıralarda yer alabilmeniz için binlerce dolar harcamanıza gerek yoktur.
Kendi ürününüzü veya iş alanınızı herhangi bir danışmandan çok daha iyi bilirsiniz ve seo teknikleri ile donanmış olarak sitenizin tanıtımını onlardan çok daha iyi yapabilirsiniz
Pek çok seo danışmanı maalesef müşterileri için ellerinden gelenin en iyisini yapmayabilir. Çünkü eğer istenilen sonuçlar alınırsa işlerine son verebilirsiniz. Bu sebeple zaman içerisinde yavaş yavaş sıralamalarınızı arttırırlar ve sizde bu süre içinde yüksek maaşlarını ödemek zorunda kalırsınız.
Eğer seo danışmanınız kötü niyetli bir kişi ise siteniz istenilen sıralamayı yakaladıktan bir süre sonra sıralamalarınızda düşüşe sebep olacak bir takım işlemleri yapabilir. Ve sizde tekrar bu kişiyle çalışmaya mahkum olabilirsiniz.



Sadece 3 ay içerisinde backlink sayınızı 257'den 28.900'e çıkarabilirsiniz! İşte aşağıda ispatı...


Backlink sayımızı 28.900'e çıkardıktan sonra, inanılmaz zorlu rekabetin olduğu bir kelimede, sitemiz 69. sıradan 1. sıraya çıkıyor. Hemde sadece 3 ay içerisinde!

Aşağıdaki tabloda sitemizin inanılmaz yükselişini görebilirsiniz. 2009'un kasım ayından önce sitem Google'da hiç bir aramada listelenmemekteydi. Sadece 3 ay gibi kısa bir sürede, çok fazla rekabetin olduğu ve yüksek gelirin elde edildiği bir anahtar kelimede 1. sıraya yükseldi. Bir sonraki tabloda sitemin ne kadar ziyaretçi aldığını inceleyin.


3 aylık bir web sitesi günde 6.558 ziyaretçi alıyor!


Böyle harika sonuçlara nasıl ulaştım?

Cevabı çok basit.

Seo ile başarıyı yakalamak çok komplike bir iştir ve farklı uygulamaları birbirine paralel şekilde düzenli olarak uygulamak gerekmektedir.

Arama motorlarında 1. sıraya yükselebilmeniz için ihtiyacınız olan bütün bilgiler kitabımızda mevcuttur. Dikkatli olun! Kulaktan dolma ve doğruluğu kanıtlanmamış yanlış bilgiler hem sitenize hem de kurumsal kimliğinize telafisi olmayan hasarlar verebilir.

Kitabımızı satın aldığınızda, %100 doğruluğu test edilmiş bilgiler ile donanacak ve başarıyı yakalayacaksınız.

Yukarıda ki tablolarda kitapta anlatılan seo tekniklerinin test edilip doğrulandığının ispatını gördünüz. Şimdi birazda kitabımızı satın alanların yorumlarına bakalım.

İşte Seo Efendisi'ni satın alan ilk 6 okurumuzun yorumları

"Çok başarılı bir kitap olmuş çok çok teşekkür ederim."
Zafer H…

"Kitabı baştan sona soluksuz okudum. Aylardır sitelerimi arama motorlarında iyi bir sıralamaya getirebilmek için uğraşıyordum ama bir türlü sonuç alamıyordum. Kitabı okuduktan sonra sitelerim için yaptığım bir çok şeyin yanlış olduğunu fark ettim. Hemen gereken düzeltmeleri yapmaya başlıyorum. Böyle derli toplu bir kaynak hazırladığınız için teşekkürler. Emeklerinize sağlık."
Alican G…

"Bloglarımda adsense reklamlarını yayınlıyorum ve hemen hemen her Türk webmaster gibi adsense ödemelerinin düşüklüğünden muzdaribim. Adsense ile ayda 5000 dolar kazanma tekniğinize hayran olduğumu belirtmek isterim. İlk fırsatta deniyeceğim. Teşekkürler."
Mustafa K…

"Üstat, çok güzel bir kitap yazmışsınız sizi canı gönülden tebrik ederim. Meğer seo konusunda bildiğimiz çoğu şey yanlışmış. Ayrıca kitaptaki seo programları da çok işime yarayacak doğrusu. Çok çok teşekkür ederim."
Can S…

"Seo hakkında hep ordan buradan çeşitli bilgiler duyuyordum. Kendi çapımda bir şeyler yaptım hep.Artık doğru yoldan uğraşmaya karar verdim. Kitabınız çok açıklayıcı. Teşekkür ederim."
Baran G…

"Kitabı satın almadan önce fazla iddialı bulduğumu söylemeliyim ama okuduktan sonra iddialarınız da ne kadar haklı olduğunuzu gördüm. Sitemin seo analizi için daha geçen hafta 300 TL harcadım. Şimdi kitaba bakıyorum da 1 hafta önce niye karşıma çıkmadı diye hayıflanıyorum."
Kaan D…



Acele edin kampanyamız bitmek üzere...

Kitabımızın satış fiyatı 189 TL’dir. Ancak kısa bir süreliğine kitabımızı 89 TL’ye satın alabilirsiniz. (Ödemenizi Havale ve EFT ile yapabileceğiniz gibi 6 aya varan Taksit İmkanları ile Kredi Kartınızla da yapabilirsiniz.)
100 TL daha az ödeyin.

Satın Al

Hala ikna olmadınız mı? İşte Adesense ile ayda 5000 dolar kazanma metodu...

Kitabımızın size sunacağı sınırsız avantajlara ek olarak bir de Google Adsense reklamları yayınlayarak ayda en az 5000 dolar kazanç elde etmenizi sağlayacak test edilmiş %100 çalışan harika metodumuzu da sizlerle paylaşıyoruz. Eğer sizde sitelerinizde adsense reklamları yayınlıyor ve tıklama başına komik rakamlar kazanıyorsanız hemen Seo Efendisi'ni satın alın. Kitapta anlatılan tekniğimiz sayesinde kazanacağınız rakamlara siz bile inanamıyacaksınız...

Sıkça Sorulan Sorular
1


Seo Efendisi ile sitemi arama motorlarında üst sıralara taşıyabilir miyim? Evet, kitabımızda ki parametreleri ve önermeleri uygularsanız siteniz kısa sürede istediğiniz kelimede zirveye çıkacaktır.
2


Ödemeyi nasıl yapabilirim? Ödemenizi, havale, eft, ve kredi kartı ile yapabilirsiniz. Ayrıca anlaşmalı bankalarımızdan kredi kartınız var ise 12 aya varan vade avantajlarından yararlanabilirsiniz.
3


Kredi Kartım ile ödemek istiyorum güvenli midir? Ödemenizi, kredi kartınız ile tamamen güvenli bir şekilde yapabilirsiniz. Ödeme processor’umuzun gerekli ssl güvenlik sertifikaları mevcuttur.Çalınan kredi kartlarına karşı da özel olarak şifrelidir.
4


Ödemeyi yaptıktan sonra ne olacak? Ödemenizi yaptıktan sonra anında kitabımızı bilgisayarınıza indirebileceğiniz sayfamıza yönlendirilirsiniz.



Hemen Bugün Seo Efendisini Alın! Hayatınızda Fark Yaratın!

189 TL değerindeki kitabımızın satış fiyatı kısa bir süreliğine sadece 89 TL. Fırsatı kaçırmayın.

Tam 100 TL daha az ödeyin. Kitabımızı bugün sadece 89 TL'ye satın alın...

Mail için beklemek yok...

Kargo masrafları ve bekleme süresi yok...

Ödemenizi yapar yapmaz, kitabımıza sahip olacaksınız...

SATIN ALMAK İÇİN TIKLAYIN

About the Author

Write admin description here..

Get Updates

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

Share This Post

Related posts

0 yorum:


Sitemap

siteni ekle kameralı sohbet
back to top