Web Sihirbazı Artıları Nelerdir?

Posted by admin  |  at  14:25 No comments

Web sihirbazı neden gereklidir, wordpress , joomla gibi sistemlere göre ne artıları vardır. Bu faydalı yazıyı okuyarak web sihirbazı farkını daha iyi anlayabilirsiniz.


Web sihirbazı türkçe bir içerik yönetim sistemidir. Tamamen ihtiyaçlara göre hazırlanmış bir site yönetim sistemi olmasının yanında, sizi arama motorlarında üst sıralara çıkaracak artılarda içinde barındırır. İçerik yönetim sistemleri wordpress, joomla gibi en popüler sistemler genelde birbirine benzer. Bu açıdan wordpress in kullanım olarak joomla ya göre daha kolay kullanımı olduğu söylenebilir. Joomla ve wordpress şablonlara aşırı bağlıdır. Düzgün ve size uygun bir şablonunuz yoksa bu durumda kodlamaya girerek kendinize uygun bir şablon geliştirmeniz gerekebilir. Web sihirbazı ise şablonlara bağlı değildir. 5 adımda şablonunuzu web sihirbazında oluşturabilirsiniz. Daha sonra bu şablon üzerinde yönetim panelini kullanarak oynamalar yapabilirsiniz. Dilediğiniz zaman şablonunuzu değiştirebilirsiniz. Çünkü şablonları kendiniz oluşturuyorsunuz. Ayrıca sitenizin her yerine müdahele etme şansınız mevcut. Joomla yada wordpress gibi sistemlerde koda müdahele etmeden bunu yapmak çok zor. Kısacası esnek ve güvenilir bir altyapı düşünüyorsanız, üstelik herşeyi ile türkçe ve herşeyi ile yönetilebilir, o zaman WEB SİHİRBAZI nı tercih edebilirsiniz.Ürün sitesine  göz atın     Ürün Yorumları:                                                                              

M. Yüksel(30.07.2011)

Ürünü hafta sonu almama rağmen siparişi verdiğim gün içerisinde siparişim onaylandı ve benimle irtibata geçilerek programım aktif hale getirildi ve ertesi gün yazılımımı hostumla beraber kullanmaya başladım.Teknik ekip gerçekten çok hızlı.


T. ONARAL(30.07.2011)

sitemizi daha kolay ve kimseye muhtaç olmadan yönetebilmek,ulaşılabilir olmasını sağlamak,üyelerimize ve site yetkililerine site adı uzantılı e-posta adresleri ile ulaşmak,fotoğraf ve videoları yayınlamak,yapılan etkinliklere katılımcıların son durumunu yansıtabilmek, sayfalar oluşturabilmek istiyorum sisteminiz tam bize uygun.


A. Doğan(30.07.2011)

takıldığım konuda mail atıyorum anında ceap geliyor sorunum cözülüyor ayrıca online canlı destek ile aında destek te alabiliyorum ekip cok iyi çalışıyor ve tüm güncellemeler eski müşterilere de sğlanıyor

                                                                                                                                             

About the Author

Write admin description here..

Get Updates

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

Share This Post

Related posts

0 yorum:


Sitemap

siteni ekle kameralı sohbet
back to top