Hemoroid Nedir Hemoroid Nasıl Tedavi Edilir?

Posted by admin  |  at  13:34 No comments

Hemoroid nedir?

Hemoroid alt bağırsak bölgesinde şişmiş veya iltihaplaşmış damarlardır. Temel olarak iç ve dış hemoroid olarak ikiye ayrılırlar. Hemoroid rahatsızlığı her insan başına gelebilecek bir rahatsızlıktır.

 Temel olarak içi ve dış ikiye ayrılırlar.Bu rahatsızlık hepimizin başına gelebilir bu rahatsızlığın belirtisi ( kabızlık) tıkanma tuvalet ihtiyacı sırasında hemoraide daha fazla baskı uygulanır.Hamilelik sırasında hemoroide baskı uygulanır.Bilinen sebeplerden biride kötü olan yemek hastalıklarıdır.Yağlı ve şekerli besinler kilo almamızı sağlayan besinler damarlarda güç ve basıncı kaybeder.

Uzman Johannes Häber araştırmalara başlamadan önce uzun uzadıya doktorların tavsiye ettiği tüm tedavi yöntemlerinin neden bu kadar etkisiz kaldığını düşünerek yola koyuldu. En pahalı kremleri, ilaçları ve tedavi yöntemlerini deneyen Johannes, bunların sadece geçici bir rahatlama verdiğini gözlemledi. Daha sonra ağrılar yine nüksetti ve Johannes sürekli olarak eczaneden yine geçici rahatlama için bu ürünleri almak zorunda kaldı.Daha fazla bilgi için buraya tıkla

About the Author

Write admin description here..

Get Updates

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

Share This Post

Related posts

0 yorum:


Sitemap

siteni ekle kameralı sohbet
back to top