Seo Efendisi İle Siteniz Google’de ilk Sırada Çıksın

Posted by admin  |  at  12:46 No comments

Kendini webmaster sananlar ile Gerçek webmasterlar arasındaki fark nedir biliyor musunuz.?
Kendini webmaster sananlar ,webmasterlığı site yapmaktan ibaret sayarlar. Siteyi yaparlar ve harikalar yarattıklarını sanarlar. Sonrasında ise bu sitelere havadan ziyaretci beklerler. tabiki sonuç hüsrandır.
Grçek webmasterlar ise şunu çok iyi bilirler ; önemli olan site blog yada forum sayfaları yapmak değil. Yapılan bu siteleri arama motorlarında en üst sıraya taşıyabilmektir. İşte bu sebeble gerçek webmasterların önemi SEO ile doğru orantılıdır.
Peki SEO Nedir?
Kısaca SEO ; Search Engine Optimization kelimelerinin kısaltmasıdır,Türkçe karşılığı ise Arama Motoru Optimizasyonu anlamına gelir.Mantığı ise hedeflenilen alanlarda Google,Yahoo,Bing gibi arama motorlarında üst sıralarda yer alarak hedef site ya da bloğa organik yani ücretsiz ziyaretçi trafiği sağlamaktır.
Aynı konuları hedefleyen siteler arasından sıyrılarak Arama motorları sıralamasında en üst alanlarda yer almak SEO için hedeflenen başarıdır.
Başlıklar halinde özetleyecek olursak;
–İnternette  sürekli  başarının tek sırrıdır.
–Sitelere ziyaretçi trafiği sağlamak için kullanılan en kaliteli ve  en iyi yoludur.
–Bedava  ve odaklı (Kaliteli) ziyaretçi demektir.
–İnternet hangi işle meşgul olursanız olun, başarılı bir  SEO yaparsanız,başarılı olmaMAnız mümkün değildir!
–Rekabetten korkmamaktır!
–Başarıya kesin inanmaktır.
Seonun önemini az çok anladığınızı sanıyorum.
Peki başarılı SEO ile ne gibi kazanımlar sağlarsınız.
1–Affiliate yani Satış Ortaklığı yapıyorsanız. kesinlikle Blogunuz veya siteniz ,arama motorlarında en üst sıralarda olmalı ki, Ürün tanıtımlarınız sonrasında satış gercekleştirip Para Kazanabilesiniz.
2–Küçük veya Orta ölcekli bir firma sahibi iseniz; Ürün veya hizmet tanıtımı için mutlaka sitenize eşsiz SEO uygulamaları yapılmalıdır. Aksi halde sitenizin tasarımının veya içindeki bilgilerin mükemmelliğinin hiç bir önemi kalmaz.
3–Kendinize ait bir blogunuz veya siteniz var ve internette tanınmak istiyorsunuz. Sitenizi yaparak bir köşeye cekilirseniz.Sitenize giren tek ziyaretci siz olursunuz  ve tüm o eşşiz payaşımlarınız veya deneyimleriniz  internet çöplüğünde yok olmaya mahkum olur.
O halde ne yapmalısınız.
Mutlaka ama mutlaka sitenize veya blogunuzda SEO uygulamalısınız.Eğer SEO bilmiyorsanız profesyonel destek almanız kesinlikle şarttır. Peki şuan SEO hizmet ücretleri ne kadar;
Ne siz sorun nede ben söyleyeyim;
O halde ne yapabilirsiniz;
Şuan Türkiyenin en kaliteli Profesyonel SEO Efendisi,sizi binlerce dolardan kurtaracağını vadeden bir Perspektifte hazırlanmış olarak size, Kendisini sunuyor.
SEO Efendisi adlı eseri mutlaka incelemelisiniz.Ürün Sayfasına git 
Seo efendisini satın alanlara

SEO Efendisi, sektörde 3. yılını doldurması sebebiyle dev bir kampanya düzenledi. SEO Efendisi rehberini 25.01.2012 – 25.04.2012 tarihleri arasında satın alan üyelerimiz arasında yapılacak çekilişte aşağıdaki hediyeler dağıtılacaktır.
3 Kişiye: Hediye 490 TL Değerindeki 1 aylık SEO – Eticaret Danışmanlığı Hizmeti.
4 Kişiye: Hediye Fujifilm C20 Fotoğraf Makinası
10 Kişiye: Hediye 1 Yıllık Alan Adı Tescili.
20 Kişiye: Hediye Logo Tasarımı.
40 Kişiye: Hediye 1 Yıllık Hosting.
Kampanya’ya katılabilmek için seo efendisini belirtilen tarih aralığında seo efendisi kitabını satın almak gerekmektedir. 30.04.2012 tarihinde İzmir Karşıyaka 3. Noteri huzurunda yapılacak çekiliş ile kazananlar belirlenecek ve aynı gün www.seoefendisi.com sitesinde duyurulacaktır.

About the Author

Write admin description here..

Get Updates

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

Share This Post

Related posts

0 yorum:


Sitemap

siteni ekle kameralı sohbet
back to top