Kızla Tanışma Bir Kızla İlk Tanışma

Posted by admin  |  at  12:20 No comments

Bu günkü yazımda bir bayanı etkilemenin etkili 10 yöntemini sizlere yazmak istiyorum.

Her şeyden önce eğer sosyal iletişim konusunda uzmanlaşmak istiyorsan bu e kitabı size tavsiye ederim bir çoğumuz bir bayanla ilk buluşmamızda onunla konuşmak isterken konusamama kekeleme gibi problemle karşılaşırız.Bayanlar bizim bu zaafımızı çok çabuk anlar ve bizi hemen sınamaya başlarlar.

Yıllar sonra farkettiğim şeyi biliyormusunuz bir çok yerde kadınların sinir bozucu kelimeler kullandığını duydum bu sinir bozucu kelimeleri genellikle ezikçe davranışlarda bulunan erkeklere kullanıyorlar.Kadınların sinir bozan davranışlara neden olan bazı kelimeler.

Bir bayanı telefonla çok sık aramak

Duygularını ilişkinin henüz başında açmak

Gereğinden fazla laubali olmak

Her şeyi gurur meselesi yapmak

Yahut Bunun tam tersi onun istediği her şeyi yaptırmak

Bunda ne kötülük olabilirki diyebilirsiniz eğer bunları yaparsanız bu kendinize yaptığınız en büyük kötülük olur.
Bayanların ezik erkeğe karşı ilgi duymadıkları bir gerçek bunların yerine kendini ağırdan almayı kendini daha çekici kılmayı iletişim tekniklerini öğrenmeyi dene kızla tanışma e kitabında bunlar hakkında daha çok bilgi sahibi olabileceksiniz.Lider erkek özelliklerini kullanarak bir anda karşındakini etkileyebilecek müthiş bir formul bu kitapta Aslında bu formulü kadınlarla arası iyi olan bütün erkekler kullanıyor.

Sosyal iletişim E  Kitabında sizlere bunlardan daha fazlasını anlatıyorum Kızla Tanışma Bir Kızla İlk Tanışma hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak ve e kitabı satın almak için ( tıkla incele )


kızları tavlamanın kolay yolu internet ile sizont

About the Author

Write admin description here..

Get Updates

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

Share This Post

Related posts

0 yorum:


Sitemap

siteni ekle kameralı sohbet
back to top