Web Site Kurmak İşletmelere Web Sitesi Kurmak

Posted by admin  |  at  07:07 No comments

İşletmelere Web Sitesi
Web Site Kurmak İşletmelere Web sistesi Kurmak işletmemizin internet ortamında varolması ve işletmemizin milyonlarca kişiye ulaşarak işinizi tanıtmamız bir web sitesi ile mümkün.Bir çok firma web siteler sayesinde internette milyonlarca arama sonucu sitelerine gelen müşterilerden kazançlarınız artırıyor.Sizde işletmenizi internet ortamında milyonlarca kişiye duyurmak için web sitesi sahibi olmak isterseniz yazımı okuyun.Web sitesi kurdurmak size büyük bir maliyet ve site ile ilgili tasarım bilgileri için ayrıca eğitim için yine para harcamanıza neden olabilir.

Web sitesi kurmak istiyorsanız sitenizi biz kuralım sitenizi kurarak anahtar teslimi ve site kurulumundan sonra ücretsiz eğitimler ve bir çok imkandan yararlanma fırsatını size sunuyoruz.İşletmeniz ne olursa olsun size özel tasarım ve site kurulumu ve siteniz kurulduktan sonra yapmanız gerekenler destek ve eğitimler sayesinde bizim tarafımızdan verilsin.Bir yıllık domain ve hostunuzu biz karşılıyoruz.

Web sitesi kurmak aslında basit bir işlem ama her şey site kurmakla bitmiyor.Sitenizi kurduktan sonra müşteriye ulaşma ve sitenizi internette nasıl tanıtacağınızı bilmiyorsanız işiniz zor olabilir.Ama biz size her türlü yardımı yapıyoruz.İşletmenizin ne olduğunu bize bildirmeniz yeterli.İnternette varolmak ve müşteri kitlenizi arttrrmak için web site size gerekli bunu sizde biliyorsunuzdur.


Web sitenizi bizden almanızın faydalarını yukarıda belirttim sitenizle başbaşa kalmaz her türlü eğitimi alırsınız.İki paketten birini seçebilirsiniz.Paket Fiyatlarımız

Domain+host eğitimler sadece 390 tl.

ikincisi Domain+host eğitimler ve şehir fırsatlarından yararlanma. 590 tl.

Nedir şehir fırsatları şehir fırsatlarında sitenizin reklamını yaparak şehrinizde bulunan kişilere işletmenizin tanıtımınıda biz yapacağımızdan müşterilerinizide artırabilme imkanı sunuyoruz.

İşletmelere Web Site Kurulumu Sipariş İçin Tıkla

İnternetten parakazanmak isteyenler için kişisel web sitesi ile parakazanmalarıda mümkün.Firmamızın bünyesinde bulunan mystoreline magazasına müşteri bularak satıştan ve ekip kurup ekip halinde kazanç elde edebilmeleri için.İnternette kişisel web sitenizin olması ve parakazanma imkanınızıda biz sağlıyoruz.Pazartesi,çarşamba,cuma ve cumartesi akşamları verilen internette 21:30 daki iş seminerine katılarak detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

 Kişisel web sitesi ile parakazanmak ücretsiz üyeliğinizi başlatın.


Site Hakkinda;

1- Degistirilebilir Slider
- Firmaniz ile ilgili bilgileri bu bölümden dilediginiz zaman güncelleme yaparak müsterilerinize duyuru yapabilir, promosyonlarinizi en iyi sekilde açiklayabilirsiniz.
2- Firma Sahibinin Özlü Sözü
- Firma kurucusunun veya yetkilisinin özlü sözü veya begenmis oldugu özlü söz bildirge alani
3- Hizmetlerimiz Bölümü
- Firmanizin verdigi hizmetlerle alakali bölümdür. Hizmet kalitenizden, müsteri memnuniyetinden veya eklemek istediginiz farkli bir alanda firmanizi yeni duyan müsterilere bilgi verebileceginiz istediginiz zaman degistirebileceginiz bölümdür.
4- Görsellerimiz Bölümü
- Örnegin bir fuara katildiniz veya yeni bir ürün çikartiniz. Akliniza gelebilecek bütün detaylari görsellerimiz bölümünden müsterilerinize duyurabilirsiniz. Unutmayin artik müsteriler önce sizi internette taniyor.
5- Sik Sorulan Sorular Bölümü
- Bir çok potansiyel müsteri alacagi ürün veya hizmet ile ilgili aklina takilan sorulari öncelikle internette arastiriyor. Bu noktada S.S.S bölümü ile müsterilerize ön bilgi verebilir ve satislarinizi kolaylastirabilirsiniz.
6- Haber Bölümü
MyORTAK siteleri sadece bir web siteden ibaret degildir. Haber bölümü sayesinde hem arama motorlarinda yer alma sansina sahip olacak hemde müsterilerinize firmaniz ile ilgili son gelismeleri aktarabileceksiniz.
7- Hizli Iletisim Bölümü
Potansiyel müsteriler bir internet sitesine girdiginde aklinda ki sorulara hemen cevap almak ister bu noktada tanimladigimiz hizli iletisim bölümü sayesinde potansiyel müsterileriniz size kolay bir sekilde ulasabilecek. Unutmayin yapmis oldugunuz ticarette büyük alim gücüne sahip müsteriler bile internetten size ulasabilir.
8- Hakkimizda Sayfasi
Firmaniz hakkinda bilgi paylasacaginiz bölümdür.
9- Iletisim Sayfasi
Müsterilerinizin size rahatlikla ulasmasini, adres bilgilerinize online olarak erisebilmesini saglayan bölümdür.
10- Blog
Diger sitelerden ayrilan en büyük özellik belkide blogdur. Blog firmanizin bir nevi günlügü anlamini tasir, bu bölümde MyORTAK tarafindan verilecek egitimlerle birlikte firmanizi internet ortamina nasil tasiyacaginizi en verimli sekilde ögrenirsiniz. Üstelik bu bilgilere online olarak ulasma sansina sahipsiniz.
11- Kolay Yönetim Paneli
Yukarida yazan bütün özellikleri tek bir panelden takip edebilir, kolay bir sekilde istediginizi degistirebilirsiniz.
12- Sinirsiz Sayfa ve Resim Ekleme.
Dilediginiz kadar sayfa, resim, yazi ekleyebilirsiniz.
13- Gelismis Tema Ayari
MyORTAK özel temalarinda görmüs oldugunuz hemen hemen her ayrinti degistirilebilir konumdadir.
14- Gelistirilmis Arama Motoru Optimizasyonu
6 senelik bilgi birikimi ile tasarlanmis sitelerimiz arama motorlari ile dost gibidir

BackOffice:

1- Online Siparis Imkani
Ürünümüzü satin aldiginizda hemen siparis verebilir ve hiç bir sey yapmadan sitenizi bizim tarafimizdan hazirlanmasini bekleyebilirsiniz.
2- Adim Adim Siparis Takibi
Firmamizla telefonla dahi baglantiya geçme geregi duymadan siparisinizin hangi asamada oldugunu size tanimlanan panelden görme sansina sahipsiniz. Kurulum süreci tamamlandiktan sonra mailinize gelen mail ve sifre ile hemen sitenizi kullanmaya baslayabilirsiniz.
3- Site Egitimleri
Özellikle yurt disindaki firmalara baktigimizda firmalar bagimsiz olarak hareket etme sansina sahiptir. Firmamizin vizyonu geregi bütün müsterilerimize online egitim vererek kendi sitelerinde istedigi degisiligi yapma olanagi sagliyoruz. Bu panelde ki egitimlerle isterseniz siz isterseniz personelleriniz 7/24 size tanimlanan mail ve sifre ile giris yaparak egitimlerimizden yararlanabiliyor.
Demo Site                       Örnek site için buraya tıkla

İşletmelere Web Sitesi
İşletmelere Web Sitesi


About the Author

Write admin description here..

Get Updates

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

Share This Post

Related posts

0 yorum:


Sitemap

siteni ekle kameralı sohbet
back to top