Web Sitenizi Biz Kuralım Avantajlarımızdan Yararlanın

Posted by admin  |  at  02:54 No comments

Web sitenizi kuralım
Web Sitenizi biz kuralım işletme,firma ve kişisel web sitesi kurduracaklara müjde web sitenizi biz kuralım bir çok imkandan yararlanın işletmelere işlerini büyütme fırsatı kişisel site açacaklar için web sitelerinden parakazanabilecekleri ve eğitimlerden yararlanıp müşterilerini nasıl attırabileceğiniz gibi bir çok imkanı size sağlıyoruz.Alan adınızı kendiniz belirler bir yıllık host ve alan adı firmamız tarafından karşılanmaktadır Web sitesi kurdurmak isteyenler bize ulaşabilir.

Neden web sitem olmalı?

İnternette milyonlarca kişiye çok rahat ulaşıp firmanızı ve ürnlerinizi bu kişilere ulaştırıp hem web sitesine ziyaretçi sağlar hem işinizi tanıtarak satışlarınızı arttırmanız web sitesi ile mümkündür.Asıl iş site açtırmaktan sonra başlar.Eğer site hakkında hiç bir şey bilmiyorsanız sizin için çok zor olabilir.Ama bununda çaresini düşündük.Sürekli destek ve eğitimlerde tarafımızdan veriliyor.Site siparişi verdiğinizde size özel bir panelinizden ücretsiz eğitimler alarak sitenizde ne gibi çalışmalar yapacağınız müşterilerinize ve milyonlarca kişiye nasıl ulaşacağınızın eğitimlerini alacaksınız.

İşletme veya kişisel site kurdurmak isteyenler için büyük fırsat.Kurduracağınız sitede ne gibi özelikler olacak?

Arama motoru ve seo çalışmaları yaplmış sitelerinizde artık adınızı duyurmanız ve internette varolabileceğiniz bir siteniz olabilir.Sitenizi biz kuralım.İşletme ve firmalara destek verilirken web site ile parakazanmak isteyenler içinde bünyesinde satış ortağı olarak ürünlerin satışından ekip kurma giib bir çok kazanç imkanı sağlama fırsatınıda elde edecektir.Site kurdurmak binlerce tl masraf gerektirir.

Hem sitenizi kuracak hemde ücretsiz eğitimlerinizi alabileceğiniz web sitenizi biz kuralım siz internette kazançlarınızı arttırmanın keyfine bakın.İki paket seçeneğimiz mevcuttur.

Birinci Pakette: Domain+Hosting+Eğitimler   390 TL

İkinci Pakette :Domain+Hosting+Eğitimler+ Şehir fırsatları  590 TL

Şehir fırsatları nedir? İşletmeler için ikinci pakette şehir fırsatlarına dahil olan işletme o şehirdeki işletmesinin tanıtımını bizim vasitamız ile işletmesinin tanıtımı yapılarak müşterilerinin artırılması sağlanacaktır.

Siparişlerinizi panelden adım adım takip edebilir.Siteniz hazır olduğunda mailinize gönderilen şifreniz ile çalışmalara hemen başlayabilirsiniz.Örnek siteyi inceleyip kurduracağınız site hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Sitelerimizde:Değiştirilebilir slider, Firma Sahibinin Özlü Sözü,Hizmetlerimiz Bölümü, Görsellerimiz Bölümü, Sik Sorulan Sorular Bölümü, Haber Bölümü, Hizli Iletisim Bölümü ,Hakkimizda Sayfasi,Iletisim Sayfasi ,Blog, Kolay Yönetim Paneli, Sinirsiz Sayfa ve Resim Ekleme,.Gelismis Tema Ayari, Gelistirilmis Arama Motoru Optimizasyonu gibi alanlar mevcuttur




Site siparişinizi buradan verebilirsiniz


Demo Site                            Örnek site için tıklayın                                    

                                  

About the Author

Write admin description here..

Get Updates

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

Share This Post

Related posts

0 yorum:


Sitemap

siteni ekle kameralı sohbet
back to top