Boy Uzatma Formulü Kitabı İndir

Posted by admin  |  at  03:57 No comments

Boy Uzatma Formulü Kitabı
Boy Uzatma Formulü Kitabı İndir boy uzatmak isteyenler için boylarını uzatabilecekleri boy uzatma formulü kitabını incelemek için yazımı okuyun.

Boy uzatmak isteyenler için oldukça yararlı ve boyunuzu kesin uzatacak bu formul sayesinde ülkemizde boylarını uzatmak isteyipte bunu nasıl yapacaklarını bilmeyenler için yüzde yüz boyunu 7 cm uzatabilecekleri formul artık karşınızda boy uzatma formulü kitabı içeriğindeki bilgiler ile sizde evinizde uygulayacağınız bu yöntemler ile boyunuzu uzatabilirsiniz.

Boyu kısa olanlar boylarını uzatmak için bir çok yöntem deniyor yada denemiştir fakat başarılı olanların sayısı çok azdır.Kısa boylu olanların dezavantajlı olmaları uzun boylu olanlarınsa hayatta daha başarılı oldukları göz önüne alındığında bir çok kişi boy uzatma formulü araştırmasını yapmasına neden olur.

Tabiki bir çok nedenden dolayıda kısa boylu olanlar boylarını uzatmak istemektedir.Doğal yollarla boyunuz uzatma'yı nasıl yapabilirsiniz?

Boy uzaması vücudun diğer gelişimlerde olduğu gibi hormonlarla mümkün olduğu gerçek boy uzatmanın en büyük yardımcısı hormon büyüme hormonudur.Hormon yağları azaltmak yaşlanmayı ve kasları geliştirmek için yapılan bir tedavi yöntemidir.Bu hormon tedavileri spor dallarında yasaklanmıştır.

Boy uzatma iki ana unsura dayanır.

1.Doğru beslenmek

2.Doğru ve düzeni spor yapmak

Boy Uzatma Formulü Kitabı İndir boyumu nasıl uzatabilirim?

Boy uzatmak için yapılması gereken gerçek boy uzamasının genetik olduğu gerçeğini bilinmesidir.Genlerinizde boyunuzun uzaması yüzde olarak kodlanmış ise sizde o yüzde kadar uzayabilirsiniz.Doğru spor ve doğru beslenme dikkat etmediklerinden boylarında 7 - 8 cm daha aşagıda kalmışlardır.

Bu Uzatma Formulü E Kitabı İle Boyunuzu Nasıl Uzatırsınız?

1.Klasik Olarak boyu uzatmak: Normal olarak uzayan kişiler nasıl uzuyorlarsa sizde o şekilde boyunuzu uzatabileceksiniz.Dünyada bilinen boy uzamaması gerçeği aslında genetik faktör değilde yetersiz ve yanlış beslenme sonucu olmaktadır.Yetersiz beslenme sonucu boyunuz 1.80 olacağı yerde 1.70 lerde kalmaktadır.Bir çok kişi bunu bilmediği için uzayamama sorununu genetik yapısından kaynaklandığını zanettemekte ve genlerinden olduğunu düşünmektedir.

Boy Uzatma Formulü Kitabı İndir işte bu e kitapta yanlış olarak yapılan beslenmeler ve boy uzatmak için çok faydalı olan egzerssizleri yaparak boylarının uzamasını sağlayabilecekleri faydali bir e kitaptır.

2.Omurga düzeltmesi ile boyunuzu uzatmak : Bu e kitapta boy uzatmak için yapabileceğiniz diğer yöntem omurga düzeltmesi omurgası düzgün olan bir kişi 1.80 olacakken omurga bozukluğu yanlış duruşlar sayesinde boyu 1.72 lerde kalmaktadır.

Boy uzatma formulü e kitabı içeriğinde bulabilecekleriniz.Sağlıklı Beslenme,Büyüme Hormonu,Omurilik uzatma egzersizleri,Bacak uzatma eğzersizleri,Nefes Teknikleri,Boy uzaması için masaj,Özel antrenman programı boy uzatma formulü e kitabı gerçektende size boyunuzu uzatmak için çok faydalı olacaktır.

Bu kitaptan memnun kalmadığınızda geri ödeme garantili olmasıda kitabın ne kadar iddaalı olduğunu zaten belli ediyor.Sizde boyunuzu uzatmak istiyorsanız boy uzatma kitabı hakkında daha fazla bilgi sahibi olup kitabı indirmek için..

Boy Uzatma Formulü Kitabı Buradan İndir

Bu kitabı kullanan arkadaşlarımızın yorumlarını yazarak alacak kişilerede yol gösterici olacağından yorumlarını yazabilirsiniz.

About the Author

Write admin description here..

Get Updates

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

Share This Post

Related posts

0 yorum:


Sitemap

siteni ekle kameralı sohbet
back to top